duminică, 7 martie 2010

Doi pasi..(dialog cu ea)

Doi pasi si este de ajuns sa ti dai seama unde gresesti..doi pasi..importanta e directia..daca simti ca esti o persoana care actioneaza doar din sentimente,emotii
si senzatii..atunci trebuie sa pasesti spre poarta ratiunii si sa cauti legatura dintre ele..incearca sa te asculti si sa te intrebi..da ti importanta.
totul incepe cu dialogul dintre cap si piept..tu insemni cele doua..nu poti avea o evolutie fara una din ele...
conteaza frumusetea exterioara dar si cea interioara..pt a fi privit intr un mod deosebit.
-poate ca ar trebui sa devin vegetariana..poate calugarita..poate psiholog...poate nebuna..poate nevasta..poate mama..poate toate astea la un loc pt a ma putea cunoaste.
-nu mai vorbi prostii...echilibrul si rabdarea sunt cele mai importante calitati ale unei persoane..gaseste le!vei fi fericita...alege!ai nevoie de tine..asculta bine ce ti doresti,asculta ti inima..da ti o sansa..nu ti plange de mila niciodata..
-nu stiu ce vreau sa fiu..imi lipseste copilaria..vreau sa fiu femeie totodata...vreau ca viitorul meu sa fie subliniat de dragoste...dar parca mai mult de cariera.si asa ajung sa fiu confuza.
-trebuie sa te ajuti sa intelegii...forta si intelepciunea nu ti lipsesc..incearca sa ti creezi frumusetea interioara..daca o ai deja..ajut o sa evolueze..tu nu ai nevoie de altii...ai nevoie de tine...si altii au nevoie de tine..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu